Vabilo k sodelovanju v raziskavi

Kako bolezen COVID-19 vpliva na naše počutje?

Dogajanje in ukrepi v povezavi z novim koronavirusom in boleznijo, ki jo povzroča, so v naša življenja vnesli veliko sprememb. Ker nas zanima, kako te spremembe vplivajo na vaša življenja, doživljanja in občutke, vas prosimo za sodelovanje v raziskavi, v kateri vas bomo spraševali o tem, kako razmere, povezane z boleznijo COVID-19, vplivajo na vaša življenja in o vašem počutju.

Home Office, At Home, Work, Homework, Corona, Internet

Sodelovanje v raziskavi je anonimno, zajema pa zgolj reševanje vprašalnika, ki vam bo vzelo približno 20 minut. Edini pogoj za sodelovanje v raziskavi je polnoletnost.

Vaši odgovori nam bodo pomagali pri boljšem razumevanju aktualnega dogajanja ter posledično tudi pri pomoči tistim, ki zaradi dogajanja v povezavi z boleznijo COVID-19 doživljajo različne stiske.

Povezava do spletnega vprašalnika: https://1ka.arnes.si/a/1893

V primeru kakršnihkoli vprašanj glede sodelovanja v raziskavi nam lahko pišete na info.scsr@upr.si

Hvala vsem, ki se boste odločili za sodelovanje!


Raziskava se izvaja v okviru programa Živ?Živ! Raziskovanje in preprečevanje samomora (P3-0384 (A)), financirana pa je s strani Javne agencije za raziskovalno dejavnost Republike Slovenije v okviru financiranja raziskovalnih programov v zvezi s pandemiijo COVID-19.